Esküvői zenész lakodalmas zenekar
Egy zenekar esküvőre

"Mert mi komolyan vesszük a zenélést"

Aktuális bulik

Ballagási Buli Nyársapáton

szo, 2024-06-22 18:00

Esküvő Vasadon

szo, 2024-06-29 12:00

Esküvő Monoron

szo, 2024-08-03 12:00

Esküvő Lillafüreden

p, 2024-08-09 12:00

Esküvő Jásszentlászlón

szo, 2024-09-07 18:00

AJÁNLOTT VŐFÉLYEK
 

Kerkuska Zoltán
Vőfély - Ceremóniamester

 tel.:06/20-957-8540

-------------------------------
 

Retkes Tamástel.: 06/70-574-0469

-------------------------
 

Gyömrő-Molnár Béla


 

tel.:20/943-8308

Jelenlegi hely

Címlap | Vélemények

Vélemények

2021.06.19 Csolnok
 
Pár évvel ezelőtt a rokonságban több esküvő is volt. Az egyik esküvőn Ti játszottatok, és már akkor nagyon megtetszett mindkettőnknek a zenekar. A hagyományos mulatós zenéktől kezdve a retro zenéken át a mai frissebb zenékig minden stílust játszottatok.
Amikor a saját esküvőnk szervezése elkezdődött, a zenekar egyértelmű volt, hogy Ti lesztek. Szerencsére időben felvettük a kapcsolatot, így még szabad volt az időpont.
A lakodalom nagyon jól sikerült. Minden úgy lett, ahogy azt megálmodtuk.
Amint elkezdtetek játszani, a násznép már ment is a tánctérre. Akkor még nem sejtették, hogy nem lesz megállás. Szinte várták, hogy legyen egy kis szünet, hogy kifújhassák magukat.
Tökéletes volt a zenék összeállítása. Minden korosztály együtt mulatott.
Köszönjük a segítséget a szertartás hangosításában, illetve a nyitótánchoz készült egyedi zenénk hangosításában is.
A násznéptől, és a többi szolgáltatótól folyamatosan kapjuk a pozitív visszajelzéseket, hogy mennyire jó volt a zenekar. Bátran ajánlunk Titeket mindenkinek.
Köszönjük, hogy ilyen felejthetetlenné varázsoltátok a napunkat.
Üdvözlettel: Vivi és Dani 


2020.09.26. - Nagykáta

Kedves Sasa!

Kb. 3 éve egy bálon hallottunk titeket először zenélni, én már akkor úgy döntöttem, hogy nekem ti kellettek. Majd amikor eldöntöttük, hogy összeházasodunk, és lakodalmat is szeretnénk, nem is volt kérdés, hogy ki legyen a zenekar.. a dátumot is hozzátok igazítottuk. Majd a 2. dátumot is.. Ezért köszönjük szépen azt a fantasztikus hangulatot, amit az esküvőnkön csináltatok, azt, hogy ebben a kaotikus-járványos időszakban is tartottátok bennünk a lelket és támogattatok, hogy a kikérőnél zenétekkel kísértétek a páromat, majd a lakodalmon húztátok a talpalávalót!   Mindketten, és a családjaink is úgy gondoljuk, hogy egy nagyon jó esküvőt és lakodalmat sikerült összehozni, amihez ti is nagyon kellettetek. Mindenki nagyon jól érezte magát,  reméljük ti is! 
Mindenkinek ajánlani fogunk benneteket, akik esküvői zenekart keresnek. Kívánunk még nagyon sok jól sikerült lakodalmat és sok sikert az elkövetkezendőkre!
Viki és Peti

 
2020.07.18 Zamárdi.
 
Kedves Sasamusic Zenekar!
 
Nagyon szépen köszönjük ezt a színvonalas és csodálatos zenélést Nektek! Remek hangulatot varázsoltatok az első percről az utolsóig! Köszönjük a rugalmasságotokat és segítőkészségeteket a hangosítással és a zenebejátszásokkal kapcsolatban!Egytől egyig mindenki imádott Titeket!!!!
Jó volt rátok nézni, látni rajtatok mennyire szeretitek amit csináltok!!
Nyugodt szívvel ajánlunk Titeket bárkinek és biztosan fogunk is, mert szuper zenekar vagytok!
Személy szerint alig várom,hogy újra rophassam a zenéitekre
 
Jó pihenést Nektek!
Köszönjük Nagyon még egyszer!
Zsófi és Ádám
 
2019.09.21. Budapest
 
'Haláli formák vagytok'
 
Sziasztok !
 
Egyszerűen szóhoz sem jutunk olyan bulit rittyentettetek . Fantasztikus volt a hangulat, a zenék , haláli formák vagytok. Szuper volt minden, kitartottatok akkor is amikor senki nem táncolt . Mindenkinek ajánlani fogunk titeket , mert elképesztő hangulatot csináltatok. Nagyon köszönünk mindent !
 
Szép estét: Betti és Zoli
 
2019.09.07.
 
Kedves SasaMusic!
 
Köszönjük!
 
Az esős idő ellenére is szebbé tettétek a napunkat!
Nem éppen mulatós társaságunkat is rá tudtátok venni egy kis mulatozásra, táncra.
Nekem pedig különösen sokat segített, hogy mindig küldtetek egy bátorító mosolyt, mikor elfáradtam egy-egy táncnál a pocaklakóval!
Köszönjük, hogy részesei voltatok a napunknak
Köszönjük a kitartást, és a csodás zenei repertoárt.
 
Mindenkinek ajánlani fogunk titeket!
 
Anikó és Norbi
 
2019. 08. 31.
 
Tiszaigar Egy esküvő mindenképp felejthetetlen mindenkinek, azoknak akik házasodnak és azoknak is akik részt vesznek rajta. Ami az első kérdése szokott lenni sokaknak... Milyen volt a hangulat? Nálunk fergeteges! Mi, nagyon szerencsések voltunk, hogy megtaláltuk a tökéletes zenekart és az egész estét átmulattuk veletek, sőt még azok is többször táncra perdültek akik alig szoktak. Zenétek változatos minden korosztályt kielégít, előadásmódotok igényes.
 
Köszönjük a remek hangulatot, mindenkinek csak ajánlani tudunk titeket.
 
Vivien és Zoltán
 
2019.08.24.
 
Drága Zenekarunk!
 
Szeretnénk hálával teli, meleg szívvel megköszönni Nektek, hogy 2019. 08.24-én Jánoshidán velünk voltatok a nagy napunkon!
 
Rendkívül boldogok vagyunk,hogy sok-sok keresgélés után, a youtube-ra hagyatkozva, de Titeket választottunk! A legjobb döntés volt, és újra és újra Mellettetek döntenénk! Profin, szinte pihenés nélkül, a násznép igényeihez alkalmazkodva zenéltetek délutántól hajnalig! Reméljük Ti is jó szívvel emlékeztek majd ránk:) Köszönjük, hogy megismerhettünk Titeket, ha valaki zenekart keres, mi csak Benneteket fogunk ajánlani! Jó egészséget, sok-sok bulit kívánunk Nektek!
 
Köszönettel: Petra&Dávid
 
2019.07.20.
 
Kedves Sasamusic Zenekar!
 
'Szeretnénk megköszönni a délutántól hajnalig tartó nagyszerű hangulatot, amit az esküvőnkön csináltatok, örök emlék marad. Mindenki nagyon jól érezte magát, a vendégek többször is áradoztak róla, hogy milyen jó volt a zene. Nagyon profi módon bonyolították az egész esküvőt, minden úgy ment, ahogyan mennie kell egy nagyon jó hangulatú lagziban. Reméljük ti is nagyon jól éreztétek magatokat velünk, nagyon szépen köszönjük a jól megszervezett munkátokat, amit csak dicsérni tudunk és mindenkinek ajánlani fogunk benneteket, akik esküvői zenekart keresnek. Kívánunk még nagyon sok jól sikerült lakodalmat és sok sikert az elkövetkezendőkre!!
 
Még egyszer nagyon köszönjük. Andi és Zoli
 
2019.07.06 Magdolna Rendezvényház.
 
Kedves Sasamusic Zenekar!
 
Szeretnénk megköszönni a délutántól hajnalig tartó nagyszerű hangulatot, amit az esküvőnkön csináltatok, örök emlék marad. Mindenki nagyon jól érezte magát, a vendégek többször is áradoztak róla, hogy milyen jó volt a zene. Nagyon profi módon bonyolították az egész esküvőt, minden úgy ment, ahogyan mennie kell egy nagyon jó hangulatú lagziban. Reméljük ti is nagyon jól éreztétek magatokat velünk, nagyon szépen köszönjük a jól megszervezett munkátokat, amit csak dicsérni tudunk és mindenkinek ajánlani fogunk benneteket, akik esküvői zenekart keresnek. Kívánunk még nagyon sok jól sikerült lakodalmat és sok sikert az elkövetkezendőkre!!
Még egyszer nagyon köszönjük.   Andi és Zoli
 
 
2019.06.08 Nádudvar.
 
Kedves Sasa és zenekara!
Elsősorban szeretnénk megköszönni, hogy részesei voltatok életünk legszebb napjának! Büszkén mondhatom, hogy örök élményt és emléket szereztetek számunkra! Rövid egyeztetéssel is profikhoz méltóan intéztetek mindent. Kezdve a lánykikéréstől, a szertartásvezetés hangosításán át, a hajnalig tartó mulatozásig. A tehetségetek, kitartásotok, fiatalos lendületek tökéletes zenei csokrokat alkottak. Nem éreztük azt, hogy “ez a zene nem is illik ide” . Reméljük ti is jól éreztétek magatokat és mi is emlékezetesek maradtunk számotokra!
Hálás köszönettel: Alexandra és Péter
 
 
 
2018. október. 03.
 
Kedves SasaMusic Zenekar !
azÉn zenekarom :))
 
 
Elnézést kérek, hogy kissé megkésve reagálok, a nászút és egyéb megoldásra váró problémák teljes mértékben lekötöttek, így nem volt alkalmam írni, de most végre megteszem, mert úgy érzem van mit mondanom.
Először is szeretnénk megköszönni, hogy elvállaltátok az esküvőnket: Életünk legjobb döntése volt Rátok bízni a hangulatnövelést!!! 
 
Amikor végre eldöntöttük, hogy igen, összeházasodunk, a legeslegnagyobb kérdés volt a zenekar... Nagyon kritikus szemmel-füllel hallgattunk végig megannyi youtube-os videót, én énekes iskolába járok így 30 + osan hobbi szinten, és a Kedves párom már megannyi fellépésen töltött óra után is mindig őszintén megmondta, hogy mi és miért nem tetszett.
Tudtam, hogy nehéz lesz jó zenekart találni, ahol a lakodalmas zene kategória nem merül ki a 100 ft-nak 50 volt fele dallal, versenyképes zenekart szerettünk volna, akik ráéreznek, hogy az épp táncolni vágyó családtagok- rokonok mindig betudjanak csatlakozni a közös táncokba.
Volt olyan youtub-os videó zenekarról amit kb 30 másodpercig bírtunk hallgatni, rettentő hamis már kimondhatatlanul monoton éneklő emberkék, akikből már nem sugárzik a zene szeretete.
Már pedig ez a szakma igenis megkívánja ezt.
Amikor végre rátok találtunk megdobbant a szívem, és hirtelen egymásra néztünk Andrással, közelebb léptünk a monitorhoz és csak hallgattuk ahogy énekeltek. Arra a pár percre szinte megállt az idő,
már azon imádkoztam, hogy jó legyen nektek az időpontunk.
Azonnal telefonáltam, és nagyon kedves volt Sándor, segítőkész, gondolom érezhette a pánikot a hangomban, mert úgy éreztem ha most nemleges választ kapok vége mindennek.
Velünk volt a szerencse... köszönjük még egyszer. smiley
Tudjátok, olyan jó volt rátok nézni az esküvőn mikor táncoltunk épp, bármikor is néztem felétek mindig mosolyogtatok és ez teljesen beragyogta kicsi szívem.
Nem tudom hogyan csináltátok, de sosem láttalak titeket pihenni! megállni, kimenni levegőzni...
egyszerűen megállás nélkül nyomtátok, és ami a legfontosabb: még hajnaltájt sem láttam rajtatok, hogy fáradnátok, hogy egyáltalán azt várnátok mikor vonul már el a család hazafelé és végre ti is
pakolhatnátok... nem, ilyen nem volt, egy Hős ez a csapat.
Szeretném kiemelni azt is, hogy igen elegáns volt a megjelenésetek, nagyon szimpatikus volt az is, hogy éjfél után ti is átöltöztetek egy másik szettbe, nagyon jól állt az egyensúly a csapatnak.
Mondandóm végéhez érve szeretném megköszönni minden egyes zenekari tagnak aki jelenvolt az esküvőn, az utcai kíséretet is beleértve, hogy ilyen kedvesek voltatok velünk, hogy velünk voltatok a Nagy Napon.
Azóta is csak azt hallgatom a rokonoktól, hogy Soha de soha nem voltak ilyen jó lagziban, ahol ilyen remek zenekar játszott volna... a zenékkel olyan emlékeket idéztetek fel bennük, hogy sosem fogják elfelejteni nektek.
Mérhetetlenül büszkék vagyunk Rátok és nagyon-nagyon hálásak. smiley
 
Köszönjük, hogy létezik még ilyen összetartó, szívvel-lélekkel zenélő zenekar!
Kívánjuk, hogy sose hagyjátok abba, mert nagy szükség van Rátok!
 
Maradunk Tisztelettel
Kalocsai András és Kalocsai Krisztina
<--break->
 
2018. szeptember. 08..
 
Kedves Sasamusic zenekar!
 
 
Szeretnénk megköszönni, hogy a szeptember 8.-ai esküvőnket elvállaltátok. Bevallom őszintén, a napokig tartó zenekari bemutatók és zenei klippek böngészése során kezdtünk elkeseredni, hogy nem találjuk meg azt a zenekart, aki remek hangulatot csinál egy vidéki kis esküvőre, hagyományos mulatós zenével. Aztán Rátok bukkantunk...szerencsére. Igaz, a nagy napig csak e-mailben tartottuk a kapcsolatot, de nagyon szimpatikus volt a segítőkészségetek és hogy szinte azonnal válaszoltatok minden kérdésemre.
 
Köszönjük szépen, hogy segítettétek a ceremóniánk hangosítását, hogy kezeltétek az általunk kiválogatott zenéinket. Mérhetetlenül hálásak vagyunk továbbá Nektek, hogy vérprofin be-be segítettek koordinálni a násznépünket. Már a buli alatt is elismerő visszajelzések jöttek a rokonainktól, hogy régen voltak olyan esküvőn, ahol ilyen szuper lett volna a zenekar.
 
Maradjatok mindig ilyen közvetlenek és jókedvűek, mert ezek azok a dolgok, amiket semmivel sem lehet megfizetni. Kívánjuk, hogy még rengeteg-rengeteg fellépésetek legyen, mert a zenélésben első osztályúak vagytok!
 
Remélem úgy hozza az élet, hogy találkozunk még!
 
Nagy köszönettel: Sziszi és Ati
 
 *****************************
 
2018.Július. 14 Detk
 
Kedves Zenekar!
 
Köszönjük nektek hogy garantáltátok nekünk azt, hogy a nagy napon  mindenki jól érezze magát.
Nem első alkalommal, már korábban is hallottunk titeket ezért is  döntöttünk mellettetek.
Nem kellett utólag telefonálgatni, nem kellett aggódnunk miattatok.  Időben jöttetek és profi módon kezeltetek mindent.
Nagyszerű volt az utcai zenés kíséret is. A vendégek zenei ízlését  eltalálva ment a mulatozás hajnalig, legyen szó a fiatalokról vagy a  kicsit korosabb ;) fiatalokról egyaránt!
Csillagos 5-ös a hangulatért, a zenéhez/zenéléshez való hozzáállásért  és úgy magatok miatt is!
Köszönjük Nektek, feledhetetlen élményt nyújtottatok!
 
Üdvözletünk küldjük Detkről:
Lilla és Máté 
 
*******************************************
 
2017.október 03.
 
Kedves Sasamusic!
 
2017.09.16-án volt a mi nagy napunk, ahol egy remek hangulatú utcai zenés kíséretet kaptunk tőletek (már ott táncra perdült a násznép nagy része), illetve egy még nagyszerűbb hangulatú lakodalmat varázsoltatok nekünk. Folyamatosan tele volt a tánctér, csak nagy ritkán ültek az asztalnál néhányan. Még az én drága nagymamám is egész este ropta a táncot . ? Azt mondta, utoljára 18 éves korában érezte ilyen jól magát lagziban. Mindenki csak dicsérni tudott titeket, minden kérést szívesen és örömmel teljesítettetek. Nagyon hálásak vagyunk nektek, hogy velünk voltatok életünk egyik legfontosabb napján. Vivien és János
 
 
 
2017.szeptember 23. Sukoró
 
Kedves Sasamusic!
 
Nagyon szépen köszönjük hogy biztosítottátok a fergeteges hangulatot a Mi Nagy Napunkon! Tökéletes estét/éjszakát varázsoltatok nekünk és a násznépnek egyarant,igényes,lakodalmas zene pont ahogy kell, még a lengyel családtagok is óriásit buliztak! Az izomláz mindenkinél garantált! Extra kéréseket is minden akadály nélkül teljesítettétek!
Csak ajánlani tudom a zenekart mindenkinek!
Mégegyszer ezer köszönet es további jó bulikat kívánuk!
Bernadett&Krisztián
 
******************
 
 
2017. szeptember 2. Tokaj
 
'Kedves Sasa Zenekar!
 
Köszönjük nektek, hogy a 'NAGY NAPON' biztosítottátok a násznép menet közbeni zenei kíséretét és a lakodalmi bulit! Öregek-fiatalok, kicsik és nagyon mind-mind nagyon jól érezték magukat! :-)
Profi bulit biztosítottatok számunkra és vendégeink részére! Szimpatikus, kedves és nagyon jó zenészeket ismerhettünk meg a Sasa Zenekar tagjaiban! :-)
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!Köszönjük, hogy velünk voltatok!!!
További sok sikert kívánunk!!!!
 
Zsuzsi&Viktor'
 
**********************
 
2017. augusztus 06.
 
'Kedves Sasa!
 
Nagyon szépen köszönjük Nektek az esküvőnkön való fergeteges hangulatot!
 
 
A lagzink nélkületek csak zenés táncos est lett volna. Ti megmutattátok a násznépnek, hogy nincs lehetetlen zenei kívánság. A mulatóstól a retrón át a mai zenékkel együtt mindent profi módon és magas színvonalon játszottatok nekünk.
Minden pillanatban éreztétek mikor kell lassítani a tempón hogy a násznép tudjon italozni majd ivás után ismét felrobbantottátok a bulit.
Nagyon örülünk és boldogok vagyunk hogy az álom helyszínen az álom esküvőnkhöz álmaink zenéit játszottátok.
A vigasság fergeteges hangulatát és nagyságát igazolják a tánctól leszakadt cipőtalpak
 
Kriszti és Tibi'
 
 
 
 
 
************************************
 
2017. június 30.
 
 
' 2017.06.30. volt a mi nagy napunk. Budapesten is tudtatok igazán fergeteges igazi lakodalmas hangulatot varázsolni Köszönjük szépen munkátokat, mindvégig elégedettek voltunk veletek, szuper volt a nászkíséret és boldogan gondolunk vissza a buli minden pillanatára. Szuper jót táncoltunk hajnalig, még állapotos kismamaként is végig táncoltam az éjszakát:) Ajánlunk titeket nyugodt szívvel mindenkinek, sok ilyen jól sikerült lakodalmat kívánunk!
 
Petra&Adrián' 
 
***************
 
 
2017. július 08. - Újszász
 
Fantasztikusak voltatok! Nagyon nagyon szépen köszönjük a Sasa Music zenekarnak, hogy ezen a csodás napon biztosította nekünk a menet közbeni kíséretet és az esküvő utáni fergeteges zenei hangulatot! Kicsik ès nagyok, fiatalok és idősebbek zenei kívánságait ki tudták elégíteni! Egyszóval mindenki nagyon jól érezte magát! A saxofon pedig még fentebb emelte a hangulatot! Fantasztikusak voltatok! Bátran ajánlom mindenkinek, hiszen nagyon profi zenészek! Kedves, segítőkész, odafigyelő, elsőre szimpatikus és nem utolsó sorban tehetséges zenészek! Kívánok nektek, hogy nagyon sok esküvőn vegyetek még részt! Mégegyszer nagyon szépen köszönjük, hogy életünk legfontosabb napján velünk voltatok és elfogadtátok a felkérésünket! További szép napokat és sok- sok felkérést kívánunk! Edina és Viktor ***********************
 
2017. június 24. Palotás - Esküvő
 
'Egy esküvő mindenképp felejthetetlen mindenkinek, azoknak akik házasodnak és azoknak is akik részt vesznek rajta. Ami az első kérdése szokott lenni sokaknak... Milyen volt a hangulat? Nálunk fergeteges! Mi, nagyon szerencsések voltunk, hogy megtaláltuk a tökéletes zenekart és az egész estét átmúlattuk veletek, sőt még azok is táncra perdültek akik sosem szoktak. Zenétek változatos minden korosztályt kielégít, előadásmódotok igényes. Köszönjük a remek hangulatot, mindenkinek csak ajánlani tudunk titeket és már ajánlottunk is!' Mónika és Szabolcs
 
************************
 
2017.06.17.-én szombaton volt zenészünk a SASA Music! A referencia videóikat nézegetve a Youtube-on ők voltak a legszimpatikusabbak megannyi zenész közül.Nem csalódtunk! A fiúk mint a nászmenet,mint az esküvő ideje alatt óriásit játszottak :) Folyamatosan táncoltatták jobbnál jobb zenei repertoárjukkal a násznépet, ezzel megalkotva a remek hangulatot az egész estére! Volt retro, örökzöld, mulatós és persze kívánságműsor :) Egy szó mint száz, csak ajánlani tudjuk őket. Pontosak, kompromisszum készek és nagyon rugalmasak voltak! Ha zenészeket kerestek esküvőtökre, akkor csak a SASA! Köszönjük szépen a remek hangulatot srácok! :) Üdv. Barbi és Sanyi :)
 
.............................
 
2017. június 10. - Kecskemét,
 
Kedves Fiúk! Soha nem felejtjük el azt a remek hangulatot, amelyet 2017.06.10-én Kecskemétre varázsoltatok. Köszönjük a fantasztikus zenei tehetséget, pontosságot, az odafigyelést, a rengeteg energiát, amivel hozzájárultatok a mi Nagy Napunkhoz. A neten kezdtem el zenekart keresni, színes volt a kínálat, sok-sok referencia anyagot meghallgattam, de a sok közül, volt egy zenekar, amelyre igazán felfigyeltem. Olyan volt ez számomra, mintha egy tehetségkutató show műsor zsűrijében lettem volna. Megtaláltam azt az összhatást, amit kerestem. Magával ragadott a zenétek, a ritmus, a hangszín és nem utolsó sorban a szaxofon :) A legjobb döntés volt, hogy benneteket választottunk. Hálás köszönet, hogy elvállaltátok a felkérést. A násznép nagyon jól érezte magát, fiatalok és idősebbek egyaránt. Ez az igazi tehetség, minden korosztály igényeit kielégíteni a zenétekkel. Kívánunk nektek minden jót, hosszú zenei pályafutást, sok lakodalmas felkérést! Üdvözlettel: Katalin és Tamás
 
****************
 
2017. Január 28.-án volt az esküvőnk. A Sasamusic fergetegesen jó hangulatot csinált. A vendégek közül mindenki dicsérte. Változatos zenéket játszottak a mulatóstól egészen a mai kor zenééig. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jól akarja érezni magát. Még egyszer nagyon köszönjük.:) Máté és Dorina.'
 
******************
 
'Kedves Zenekar!
 
Nagyon szépen köszönjük azt a fergeteges bulit, amit az esküvőnkön varázsoltatok nekünk szept. 10-én! :) A násznép oda volt értetek, csak pozitívan nyilatkozott mindenki. Táncolós, jó hangulatú bulikhoz szívből ajánljuk a Sasa Music Zenekart!' Köszönjük: Detti&Fecó
 
********************
 
2016 08 13 Debrecen.
 
Kedves Fiúk! Ezúton szeretnénk nektek megköszönni a fergeteges hangulatot, amivel felejthetetlenné tettétek az esküvőnket. A zenekar az egész este folyamán változatos zenéket játszott, mindenki nagyon jól érezte magát. A vendégeinktől folyamatosan pozitív visszajelzést kapunk a zenekart illetően is. Köszönjük, hogy minden elvárásunkat felülmúltátok a profi munkával! A mottó minden szava igaz: Ti tényleg KOMOLYAN veszitek a zenélést! ;) Mindenkinek jó szívvel ajánlani fogunk titeket! Minden jót nektek, még biztosan találkozunk! ;) Edit és Zoli
 
*****************
 
2016 08 06 Budapest
 
Köszönjük a lagzin a remek hangulatot. Igazán jól alkalmazkodtatok a násznép igényeihez, spontán ötleteihez. Külön köszönet a felejthetetlen apa-lánya táncért. A zeneválasztás tökéletes volt, nagyon meghatóvá tettétek ezt a pillanatot.' Erika és András
 
******************
 
2016 Július 02 Környe.
 
'Szeretnénk köszönetet mondani nektek a kiváló zenéért és a nagyon jó hangulatért. Örülünk, hogy az esküvőnkön ti húztátok el a nótánkat. KÖSZÖNJÜK!!!' Mariann és Laci
 
*********************
 
2016 Május 31.
 
'Kedves Sasa! Ezúton is szeretnénk megköszönni a nagyszerű hangulatot, amelyet a hétvégi esküvőnkön prezentáltatok a násznép részére! Kiváló hangulat uralkodott, amelynek alapjait ti fektettétek le változatos, hangulatos zenétekkel. Csupa pozitív visszhangot kaptunk vissza vendégeinktől, mindenki elégedett volt veletek.Tisztán látszott, hogy szívügyetek a zenélés. Külön köszönet a kiemelkedő és segítőkész kommunikációért, amely az első telefontól kezdődően tanúsítottál velünk szemben. Hajnalban, amikor már kifulladt a társaság, s folyamatosan távoztak a meghívottak, már a zene sem szólt, akkor sem kérdeztétek, hogy mehettek -e már, hanem türelmesen vártatok arra, hogy én jelezzem részetekre, hogy köszönjük ennyi volt. Biztos vagyok benne, hogy ezt nem sok banda tette volna meg. Mindezek felett már csak hab volt a tortán, hogy emberileg is mindhárman kiváló személyiséggel rendelkeztek, jó volt veletek beszélgetni, jó volt rátok nézni. Csatoltam a rólunk készült, hajnali közös fotókat. Kedves leendő párok,kik esküvőtök megszervezésére adjátok a fejeteket! Bátran és érdek nélkül tudom ajánlani részetekre a Sasamusic zenekart, nem fogtok bennük csalódni! Baráti üdvözlettel: Melinda és Csaba'
 
***************************
 
2016 Május 29. 14:52
 
'Sasáék fantasztikusak voltak az esküvőnkön május 21-én! Mindenkinek nyugodt szívvel ajánljuk Őket! KÖSZÖNÜNK NEKTEK MINDENT!!!!!!! :)' Bea és Zsigmond
 
********************
 
2016 Május 16. 18:54 Nagyon köszönjük hogy Május 14.i esküvönkön fergeteges bulit csináltatok. A vendégsereg jót bulizott, tombolt. Nagyon jó hangulatot csinaltatok köszönjük szépen,hogy zenéltetek nekünk és itt voltatok Martonvásáron!!!! Dia és Barnus.
 
***************
 
2016 Május 09. 15:52
 
Kis eskövőnkön(2016 05 06) a legjobb hangulatot szolgáltatták. Annyi jó zene volt,hogy nem birtunk leállni :D Köszönjük nektek! Csilla és János
 
******************
 
2015.november 08. 12.52
 
Köszönjük Fiúk a tegnap esti (2015 11 07) fergeteges bulit! Reméljük hamarosan találkozunk! Nagyon jók voltatok és mi nagyon jól éreztük magunkat! További sok sikert kívánunk Ácsról: Kata, Bea,Lívi, Ibolya és még 52 vendég, akik szintén jól érezték magukat!
 
*********************
 
2015.október 01. 21.22
 
Kedves Sasamusic! Köszönjük hogy 2015.09.26-án egy fergeteges hangulatot varázsoltatok az esküvőnkre. A nasznép a vendégeink és a nevünkben is szeretnénk megköszöni a magasszintű szolgáltatást, amit egész este a zenei műsorotokkal elénk tártatok.Ezt a zenekart csak ajanlani tudom bárkinek aki bármilyen mulatozásra vágyik és egy nagyon jót szeretne mulatni. Köszönjük mégegyszer Sasamusic. Anna és Arnold
 
************
 
2015.szeptember 21. 19.00 Kedves Sasamusic! Hàlàsak vagyunk Nektek, hogy fergeteges hangulatban telt el esküvőnk! (2015 09 19) Életünk egyik legjobb döntése volt, hogy Titeket kértünk fel zenélni! Mindenkinek csak ajánlani tudunk Titeket! Sajnos pàr sorba nem tudom tömöríteni, hogy mennyire hàlàsak vagyunk Nektek! Köszönjük az egész estés fáradhatatlan munkátokat!' Anita és Attila
 
********
 
2015.szeptember 20. 18:20
 
Kedves Sasa és Pisti! Nagyon hálásak vagyunk, amièrt Nektek köszönhetően fergeteges volt a hangulat szept. 12- èn az esküvőnkön! Köszönjük, hogy a remek zenètekre bulizhattunk! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a Sasamusic Zenekart, akikkel garantált a jó hangulat! Zoli ès Dia
 
*******
 
2015. augusztus 23. 21:29
 
Nagyon szépen köszönjük, hogy esküvőnkön (2015.08.15.) mindent megtettetek azért, hogy fantasztikus hangulatot varázsoljatok. A nagy meleg ellenére fáradhatatlanul zenéltetek, meg sem álltatok. A násznép nagyon élvezte a bulit, a visszajelzések alapján azt sem bánnák ha megismételnénk smiley sőt!! Külön köszönjük azt a fantasztikus emberi magatartást, ami nagyon ritka manapság, de Titeket abszolút jellemez, amivel a zenéhez és a közönséghez is fordultok!! Nagyon köszönjük, a dalokat amivel kedveskedtetek nekünk, és amivel még inkább fokoztátok az örömünket. Szerencsésnek tartjuk magunkat, hogy megismerhettünk Titeket és a zenéteket is, nélkületek nem sikerült volna ennyire jól ez az esküvő. Abszolút csapatjátékosok vagytok, kiválóan működtetek együtt a vőféllyel és az esküvő minden mozzanatára figyeltetek, hogy épp milyen zenét kíván a hangulat. Mindazoknak csak ajánlani tudunk Titeket, akik megbízható, lelkiismeretes és jó esküvői zenekart szeretnének egy számukra fontos eseményhez. Nárcisz és Bálint
 
********
 
2015. augusztus 08. 20:19
 
Köszönjük a Sasa Musicnak a tegnapi (2015 08 07) felejthetetlen hangulatot! Nagyon meg voltunk elégedve veletek, mindenkinek ajánlani fogunk! Végig fáradhatatlanul zenéltek a lagzinkon!!! smiley Örültünk hogy ti zenéltetek nekünk: Pamela és László
 
******
 
2015, július 28 - 16:29
 
Csak köszönetet tudunk mondani Sasáéknak a nagyszerű zenéért. Szüleink aranylakodalmán fáradhatatlanul zenéltek, annak dacára, hogy kánikula és 40 fok volt. A hangulat isteni volt, nagyon jól éreztük magunkat. Bármilyen családi összejövetelre bátran ajánlom őket, nem csak esküvőre, mert mindenhol nagyon jó hangulatot tudnak varázsolni. További sok sikert Nektek Sasa! smiley Bea
 
******
 
2015, július 20 - 20:29
 
2015.07.18-án volt az esküvőnk, és a Sasamusic volt a felelős a zenéért. Megállás nélkül játszottak, változatos repertoárral, így mindenki jót táncolhatott!! Amikor már mindenki elfáradt, akkor is táncra tudták perdíteni az egész násznépet! A Sasamusic esküvői zenészeket mindenkinek csak ajánlani tudjuk, ha igazán jó bulit szeretnének! Mégegyszer köszönjük, hogy biztosítottátok a jó hangulatot! smiley Melinda és Tamás
 
******
 
2015, június 22 - 20:30
 
2015. 06. 20-án volt az esküvőnk, amin a Sasamusic lakodalmas zenekar szolgáltatta a hangulatot. Jót mutattunk, folyamatosan kapom a vendégeimtől a pozitív visszajelzéseket, mindenki jól érezte magát! Valtozatosan játszanak, nem unalmas és nem egyhangú! Mindenkinek ajánlom aki szeretné igazán jól érezni magát kitünő zenészek mellett! Mariann&Tamás
 
***
 
2015. június 08. - 19.28 2015 junius 6-án volt az esküvőnk. Köszönjük az ott biztosított nagyszerű hangulatot! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk ezt a zenekart esküvőre. Mindent betartottak,amiben megállapodtunk, hajnalig biztosították a zenét számunkra és ceremóniamesterként is megállták a helyüket. Timi és Sanyi
 
***
 
2015. június 01. - 21:30
 
2015 május 30-án volt a lagzink, melyre a zenét a Sasa music szolgáltatta nekünk. Hatalmas bulit csináltak, az egész vendégsereg és persze mi is tökéletesen meg voltunk elégedve velük. Nagyon köszönjük az egész esti kitartásotokat és segítségeteket, amivel felejthetetlenné tettétek nekünk és vendégeinknek az estét. Szinte szünet nélkül zenéltek egész este, még enni és inni is csak a kérésünkre voltak hajlandók, a zene végig szólt a lakodalom alatt. Mindenkinek csak hálás szívvel ajánlani tudom őket, ha jól akarja érezni magát! smileysmileysmiley Almási Norbert
 
***
 
2015. április 14. - 18.20
 
2015 április 12-én volt kisfiunk keresztelője, melyen a zenét a sasamusic biztositotta. A fiúk maximális teljesitményt nyújtottak egész nap. Nekünk kellett szólni, hogy most már jó lenne pihenni is. Nyugodt szívvel tudom ajánlani a mulatni szerető embereknek!!!! Mégegyszer köszönjük!!!!!!! Lukács Mónika
 
***
 
2015. április 06. - 18.20
 
Egy kedves barátunk ajánlotta a Sasa Music lakodalmas zenekart, amikor megtudta, hogy élő zenével szeretnénk meglepni az esküvőnkre megívottakat és zenekart keresek esküvőnkre. És nem csalódtunk! Nagyon jó hangulatban telt a lakodalmunk. Ez nagyrészt a Sasa Music tagjainak és zenéjének köszönhető, akik közvetlenségükkel, intelligenciájukkal és nem utolsósorban profi zenei tudásukkal, széles repertoárjukkal igazi lakodalmas hangulatot teremtettek. Mindent megtettek, hogy számunkra, de a násznép számára is emlékezetes legyen életünk nagy napja. Igazi táncos, jókedvű mulatság volt. Köszönjük! Varga Eszter és Csaba
 
***
 
Papp. Elek: Az ötven éves házassági évfordulón nyújtott jó hangulatokért sok köszönet és gratuláció a zenekarnak! Pappék
 
******
 
2014.08.09.-én Pándon volt az esküvőnk. Elképesztő hangulatba telt az este. Mivel a vőfély kicsit kiütötte magát a zenekar még ebben is a segítségünkre volt, helyettesítette a vőfélyt. Nagyon változatos a zenei repertoárjuk.Mindenki mulatott. Köszönet a fantasztikus hangulatért. Szilvi és Tamás
 
********
 
2014.08.26. 16:01 Évi és Peti : Csak ajánlani tudjuk! Délután négytől hajnalig zenéltek. Alig pihentek. Mi nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a remek estét neked és a bandának. Fergeteges este volt, emlékezetessé tettétek az esküvőnket. Pacsi, puszi 2014.07.31. 20:53 Anett és Sándor : Sasa és természetesen István is profi zenészek, megfelelően felkészültek, változatos repertoárral. Mindent megtettek, hogy jó legyen a hangulat, barátságosak, korrektek. A falábú násznépről meg nem tehetnek, ami tőlük tellett, megtették. Máskor is szívesen buliznék a zenéjükre. Köszönjük nektek. 2014.07.20. 09:42 Illésné Tóth Edina : Köszönjük a ballagáson nyújtott jó hangulatot Du.14.00-0.00 megálás nélkül,mindenki jól érezte magàt. Mi is kívànunk jó egészséget, és sok sikert a tovàbbi zenéléshez pont ugy mint az előttem hozzàszóló!!!!Köszönjük
 
2014.06.15. 23:29 TIMI
 
 Nagyon jó bulit csináltál Szentmártonkátán, a ballagási összejövetelen. Nyomattad a talp alá valót amit nagyon köszönünk, neked és a további zenélésedhez kívánunk neked nagyon jó egészséget és sok bulit a Tóth és az Illés család .
 
2014.06.15. 16:27
 
Katona Ágnes : Szülinapi bulin találkoztunk. Már a terembe lépéskor feldobódtam, a zene már ment és nagyon tetszetős volt. A zenész egész estét betőltő jó hangulatot teremtett, nem sok pihenővel. Bár ehhez szerintem a társaságnak is volt némi köze. Egyszerűen csuda jó volt. Ajánlom mindenkinek, aki jól akarja magát érezni.
 
2013.10.20. 08:30
 
Szincsák István : AMIKOR KAPCSOLATBA KERÜLTEM A SASÁVAL,MAJD EGY ÉVIG VÁRTAM ARRA, HOGY MEGHALLGASSAM JÁTÉKÁT, ZENÉJÉT. ELÓZMÉNY, HOGY A RENDSZERVÁLTÁS KÖRNYÉKÉN INDULTAK AZ 'UN.EGYSZEMÉLYES ZENEKAROK: GAZDA JÓZSI, KADLOTT KARCSI, LAGZI LAJCSI, STB. ISMERVE SÁNDOR AGILIS, IGÉNYES TERMÉSZETÉT,NEM CSALÓDTAM MEGHALLGATVA ELŐADÁSÁT,TEMPERAMENTUMOS, SODRÓ, LENDÜLETES,JÓ HANGULATOT TEREMTÖ, IGÉNYES, DE MINDEN VÁJT FÜLET KIELÉGITŐ ZENÉT TUD EZ AZ EMBER CSINÁLNI. JÓ ÉLMÉNY VOLT HALLGATNI, ÉS EGYÁLTALÁN MEGISMERNI TELJES SPEKTRUMÁT ENNEK A KIVÁLÓ, SOKOLDALÚ EGYÉNISÉGNEK. 2013.09.14. 11:00