Esküvői zenész lakodalmas zenekar
Egy zenekar esküvőre

"Mert mi komolyan vesszük a zenélést"

Aktuális bulik

Ballagási Buli Nyársapáton

szo, 2024-06-22 18:00

Esküvő Vasadon

szo, 2024-06-29 12:00

Esküvő Monoron

szo, 2024-08-03 12:00

Esküvő Lillafüreden

p, 2024-08-09 12:00

Esküvő Jásszentlászlón

szo, 2024-09-07 18:00

AJÁNLOTT VŐFÉLYEK
 

Kerkuska Zoltán
Vőfély - Ceremóniamester

 tel.:06/20-957-8540

-------------------------------
 

Retkes Tamástel.: 06/70-574-0469

-------------------------
 

Gyömrő-Molnár Béla


 

tel.:20/943-8308

Jelenlegi hely

Címlap | Bemutatkozunk

Zenekarunk bemutatása

Zenekar esküvőre

Manapság egyre több hirdetéssel találkozunk a következő címmel: zenekar esküvőre. Mára már nagyon elterjedtek lettek az esküvői zenekarok, mert mikor két fiatal úgy dönt, hogy véglegesen egybe szeretnék kötni az életüket akkor mindenki arra törekszik, hogy csodálatos és felejthetetlenné tegye ezt a napot mindenki számára, és arra törekszenek, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan ők azt megálmodták. Egy zenekar ebben nyújt nagy szerepet, mivel minden zekekar elsődleges feladata az, hogy zenéjükkel és előadásmódjukkal elkápráztassák a vendégsereget és mulattassák őket. Ahhoz, hogy egy esküvő jól sikerüljön, két fontos dolog kell, nagyon jó legyen az egyik ilyen dolog a menüsor a másik pedig a jó hangulat, mivel jól lakottan jó zene kíséretében nagyon jókat lehet mulatni és ezáltal emlékezetessé lehet tenni az esküvőt. A jó hangulatért viszont elengedhetetlen egy jó zenekar jelenléte. Zenekart esküvőre nem nehéz találni, viszont egy jó zenekart találni már valamivel nehezebb feladat, mivel fontos, hogy az adott zenekar rutinosan mozogjon a színpadon, tapasztalattal rendelkezzen, professzionális hangzást biztosítson, és mindezek mellett megfelelő hangszeres tudással is rendelkezzenek a tagjai és végül, de nem utolsó sorban kellemes hangulatot tudjanak biztosítani a násznép számára.

Mindezek mellett fontos, hogy a zenekar mindent megtegyen annak érdekében, hogy mindenki nagyon jól érezze magát és mindenki elégedetten távozhasson. A SasaMusic zenészei, mindent megtesznek ennek érdekében,  mint az alábbi vallomásokból is kiderül:

 
Fodor Sándor - Sasa - zenekarvezető - billentyűk, ének
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Zenész pályafutásomat nagyon korán, még általános iskolában 5. osztályban elkezdtem, amikor is édesapám ötletére vásároltunk egy harmonikát mivel szerinte "van érzékem a zenéléshez". Iskolai  rendezvényeken és egyéb eseményeken harmónikáztam már akkor is. Innen indult az út.......
Ezt a következtetést abból vonta le,hogy minden a kezem ügyébe kerülő tárgyal zenéltem :-) .A harmonikázás ugyan mostanra háttérbe szorult, de az idő neki adott igazat, mivel még 25 év elteltével is zenélek:Nagyon sok helyen és sokféle közegben sikerült hozzájárulnom egy-egy buli jó hangulatához.
Jómagam a zenekarban billentyűs / ének pozícióban tevékenykedem. Bálokat, esküvőket, kisebb nagyobb rendezvényeket, egyaránt tudok már magam mögött külföldön és belföldön is és remélem, még sok jó buli van előttem is. Két illetve három személyes zenekarral tudok rendelkezésre állni.Hangszereimet gondosan kiválasztva,a mai kor igényének megfelelően vásároltam. Komplett hang és igény szerint, fénytechnikával fokozom a bulik hangulatát.
Amennyiben szeretné, ha önnek is mi zenélnénk, kérem, hívjon vagy írjon és nem fog csalódni!
 
 
Szalai István  - szaxofon, ének

„ Aki a zenét szereti, soha nem lehet igazán boldogtalan.”(Franz Schubert)

 

 

 

 

Zenei pályafutásomat 15 évesen kezdtem meg, miután testvérem rávett, hogy kezdjek basszusgitározni a zenekarukban. Néhány évvel később a basszusgitárt szaxofonra cseréltem, és a mai napig ezen a hangszeren játszom. Az elmúlt 25 évben számos esküvőn, rendezvényen játszottam, akár nagyobb zenekari, akár egy-két fős felállásban. A zene igen fontos része az életemnek, ezért folyamatosan igyekszem magam fejleszteni. Több mint 10 éve vagyok tagja a Dányi Ifjúsági Fúvószenekarnak, mellyel számos fellépésen vettem részt mind belföldön, mind pedig külföldön.

 

 

 

 

Csaba László - szaxofon

 

 

 

 

Egyszer egy szórakozóhelyen annyira megtetszett egy klarinéton játszott zeneszám (Acker Bilk: Idegen a tengerparton), hogy elhatároztam addig nem nyugszom, amíg meg nem tanulom. Két év klarinéttanulás után egy zenekarba kerültem, ahol szaxofonosra volt szükség. Ezt a hangszert annyira megszerettem, hogy életem meghatározó részévé vált. Nem tudom elképzelni a napjaimat szaxizás nélkül. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy akkor arra a szórakozóhelyre sodort a szél és ezért lettem zenész. Természetesen a kedvenc zeneszámomat sikerült megtanulnom.