Esküvői zenész lakodalmas zenekar
Egy zenekar esküvőre

"Mert mi komolyan vesszük a zenélést"

Aktuális bulik

Esküvő Turán

szo, 2017-09-09 16:00

Esküvő Szentmártonkátán.

szo, 2017-09-16 15:00

Esküvő Sukorón.

szo, 2017-09-23 16:00

Ezüst lakodalom Vecsésen.

szo, 2017-10-14 16:00

Esküvő Debrecenben.

szo, 2017-10-21 16:00

AJÁNLOTT VŐFÉLYEK
 

Kerkuska Zoltán
Vőfély - Ceremóniamester

 tel.:06/20-957-8540

-------------------------------
 

Retkes Tamástel.: 06/70-574-0469

-------------------------
 

Gyömrő-Molnár Béla


 

tel.:20/943-8308

A SasaMusic esküvői zenekar

 


Esküvő illetve lakodalom szándékaink szerint egyszer van az életünkben, tehát mindenben a tökéletest szeretnénk, legyen szó a díszítésről, a vacsoráról, vagy ebédről, a ceremóniáról és nem utolsó sorban a hangulatról. A kifogástalan hangulat egyik biztosítéka, ha egy jól megválasztott esküvői zenekar. Nem elég az utolsó pillanatban keresgélni a zenekart esküvőre - vagy más bulira, rendezvényre akár -, ha életünk nagy napját emlékezetessé akarjuk tenni nemcsak a magunk, de vendégeink számára is.
Ha szeretnénk, hogy vendégeink önfeledten szórakozzanak, sőt mulassanak, korosztálytól függetlenül, a SasaMusic repertoárja, minden korosztály igényének és ízlésének megfelel. Megrendelőik ízléshez, igényeihez alkalmazkodva mindig egyedi műsorral szolgálnak: legyen az rock, mai, vagy régebbi slágerek, vagy akár mulatós zene. 
Jó néhány belföldi, de külföldi fellépésen vannak túl, a megrendelőik nem kis megelégedettségére. Ami a hangulatot illeti – a zenéjükön kívül – nagyon sok pozitív visszajelzést kaptak, például egy fiatal pár ezt írta: „Pándon volt az esküvőnk. Elképesztő hangulatban telt az este. Mivel a vőfély kicsit kiütötte magát, a zenekar még ebben is a segítségünkre volt, helyettesítette a vőfélyt. Nagyon változatos a zenei repertoárjuk. Mindenki mulatott. Köszönet a fantasztikus hangulatért." Szilvi és Tamás

És még egy vélemény: "Nagyon szépen köszönjük, hogy esküvőnkön (2015.08.15.) mindent megtettetek azért, hogy fantasztikus hangulatot varázsoljatok. A nagy meleg ellenére fáradhatatlanul zenéltetek, meg sem álltatok. A násznép nagyon élvezte a bulit, a visszajelzések alapján azt sem bánnák ha megismételnénk smiley sőt!! Külön köszönjük azt a fantasztikus emberi magatartást, ami nagyon ritka manapság, de Titeket abszolút jellemez, amivel a zenéhez és a közönséghez is fordultok!! Nagyon köszönjük, a dalokat amivel kedveskedtetek nekünk, és amivel még inkább fokoztátok az örömünket. Szerencsésnek tartjuk magunkat, hogy megismerhettünk Titeket és a zenéteket is, nélkületek nem sikerült volna ennyire jól ez az esküvő. Abszolút csapatjátékosok vagytok, kiválóan működtetek együtt a vőféllyel és az esküvő minden mozzanatára figyeltetek, hogy épp milyen zenét kíván a hangulat. Mindazoknak csak ajánlani tudunk Titeket, akik megbízható, lelkiismeretes és jó esküvői zenekart szeretnének egy számukra fontos eseményhez." Nárcisz és Bálint

Tehát ha zenekar esküvőre, de nemcsak esküvőre, hanem bármilyen más rendezvényre, partyra, bulira: az a SasaMusic! Garantálják a jó kedvet, kellemes, jó hangulatot teremtenek zenéjükkel.
Saját bevallásuk szerint: „A SasaMusic fő célja, hogy minden rendezvényen, ahol fellépünk – legyen az eljegyzés, legénybúcsú, leánybúcsú, esküvő, avagy lakodalom, születésnap, szüreti-, nyugdíjas- vagy ballagó bál, kerti- vagy céges party – zenénkkel igazi jó hangulatot teremtsünk. Nem csak örömet szeretnénk szerezni zenénkkel, de mi is nagy örömmel zenélünk. Igyekszünk igazi lakodalmas zenekar, vagy akinek így jobban tetszik: buli zenekar lenni.”
Repertoárjuk széles skálán mozog, amiben többek között a következő zenei műfajok szerepelnek: lakodalmas, csárdás, cigányzene, retró,  disco, latin, rock&roll, rock, rumba, keringő.  Természetesen a teljesség igénye nélkül például a következő előadók számaiból játszanak: Neoton, Omega, Bikini, Edda, Mc Hawer. Apostol, Beatrice stb
.

Fodor Sanyi – Sasa – zenekarvezető: billentyűk, ének

Szalay Pisti: szaxofon, ének

Csaba Laci: szaxfon

 

 

 

Vélemények

2017. szeptember 2. Tokaj

"Kedves Sasa Zenekar!

Köszönjük nektek, hogy a "NAGY NAPON" biztosítottátok a násznép menet közbeni zenei kíséretét és a lakodalmi bulit! Öregek-fiatalok, kicsik és nagyon mind-mind nagyon jól érezték magukat! :-)
Profi bulit biztosítottatok számunkra és vendégeink részére! Szimpatikus, kedves és nagyon jó zenészeket ismerhettünk meg a Sasa Zenekar tagjaiban! :-)
Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!Köszönjük, hogy velünk voltatok!!!
További sok sikert kívánunk!!!!

Zsuzsi&Viktor"

**********************

 

2017. augusztus 06.

"Kedves Sasa!

Nagyon szépen köszönjük Nektek az esküvőnkön való fergeteges hangulatot!

A lagzink nélkületek csak zenés táncos est lett volna. Ti megmutattátok a násznépnek, hogy nincs lehetetlen zenei kívánság. A mulatóstól a retrón át a mai zenékkel együtt mindent profi módon és magas színvonalon játszottatok nekünk.
Minden pillanatban éreztétek mikor kell lassítani a tempón hogy a násznép tudjon italozni majd ivás után ismét felrobbantottátok a bulit.
Nagyon örülünk és boldogok vagyunk hogy az álom helyszínen az álom esküvőnkhöz álmaink zenéit játszottátok.
A vigasság fergeteges hangulatát és nagyságát igazolják a tánctól leszakadt cipőtalpak

Kriszti és Tibi"

**********

 

2017. június 30.


" 2017.06.30. volt a mi nagy napunk. Budapesten is tudtatok igazán fergeteges igazi lakodalmas hangulatot varázsolni Köszönjük szépen munkátokat, mindvégig elégedettek voltunk veletek, szuper volt a nászkíséret és boldogan gondolunk vissza a buli minden pillanatára. Szuper jót táncoltunk hajnalig, még állapotos kismamaként is végig táncoltam az éjszakát:) Ajánlunk titeket nyugodt szívvel mindenkinek, sok ilyen jól sikerült lakodalmat kívánunk!

Petra&Adrián" 

***************

2017. július 08. - Újszász

Fantasztikusak voltatok! Nagyon nagyon szépen köszönjük a Sasa Music zenekarnak, hogy ezen a csodás napon biztosította nekünk a menet közbeni kíséretet és az esküvő utáni fergeteges zenei hangulatot! Kicsik ès nagyok, fiatalok és idősebbek zenei kívánságait ki tudták elégíteni! Egyszóval mindenki nagyon jól érezte magát! A saxofon pedig még fentebb emelte a hangulatot! Fantasztikusak voltatok! Bátran ajánlom mindenkinek, hiszen nagyon profi zenészek! Kedves, segítőkész, odafigyelő, elsőre szimpatikus és nem utolsó sorban tehetséges zenészek! Kívánok nektek, hogy nagyon sok esküvőn vegyetek még részt! Mégegyszer nagyon szépen köszönjük, hogy életünk legfontosabb napján velünk voltatok és elfogadtátok a felkérésünket! További szép napokat és sok- sok felkérést kívánunk! Edina és Viktor ***********************

2017. június 24. Palotás - Esküvő

"Egy esküvő mindenképp felejthetetlen mindenkinek, azoknak akik házasodnak és azoknak is akik részt vesznek rajta. Ami az első kérdése szokott lenni sokaknak... Milyen volt a hangulat? Nálunk fergeteges! Mi, nagyon szerencsések voltunk, hogy megtaláltuk a tökéletes zenekart és az egész estét átmúlattuk veletek, sőt még azok is táncra perdültek akik sosem szoktak. Zenétek változatos minden korosztályt kielégít, előadásmódotok igényes. Köszönjük a remek hangulatot, mindenkinek csak ajánlani tudunk titeket és már ajánlottunk is!" Mónika és Szabolcs

************************

2017.06.17.-én szombaton volt zenészünk a SASA Music! A referencia videóikat nézegetve a Youtube-on ők voltak a legszimpatikusabbak megannyi zenész közül.Nem csalódtunk! A fiúk mint a nászmenet,mint az esküvő ideje alatt óriásit játszottak :) Folyamatosan táncoltatták jobbnál jobb zenei repertoárjukkal a násznépet, ezzel megalkotva a remek hangulatot az egész estére! Volt retro, örökzöld, mulatós és persze kívánságműsor :) Egy szó mint száz, csak ajánlani tudjuk őket. Pontosak, kompromisszum készek és nagyon rugalmasak voltak! Ha zenészeket kerestek esküvőtökre, akkor csak a SASA! Köszönjük szépen a remek hangulatot srácok! :) Üdv. Barbi és Sanyi :)

.............................

2017. június 10. - Kecskemét,

Kedves Fiúk! Soha nem felejtjük el azt a remek hangulatot, amelyet 2017.06.10-én Kecskemétre varázsoltatok. Köszönjük a fantasztikus zenei tehetséget, pontosságot, az odafigyelést, a rengeteg energiát, amivel hozzájárultatok a mi Nagy Napunkhoz. A neten kezdtem el zenekart keresni, színes volt a kínálat, sok-sok referencia anyagot meghallgattam, de a sok közül, volt egy zenekar, amelyre igazán felfigyeltem. Olyan volt ez számomra, mintha egy tehetségkutató show műsor zsűrijében lettem volna. Megtaláltam azt az összhatást, amit kerestem. Magával ragadott a zenétek, a ritmus, a hangszín és nem utolsó sorban a szaxofon :) A legjobb döntés volt, hogy benneteket választottunk. Hálás köszönet, hogy elvállaltátok a felkérést. A násznép nagyon jól érezte magát, fiatalok és idősebbek egyaránt. Ez az igazi tehetség, minden korosztály igényeit kielégíteni a zenétekkel. Kívánunk nektek minden jót, hosszú zenei pályafutást, sok lakodalmas felkérést! Üdvözlettel: Katalin és Tamás

****************

2017. Január 28.-án volt az esküvőnk. A Sasamusic fergetegesen jó hangulatot csinált. A vendégek közül mindenki dicsérte. Változatos zenéket játszottak a mulatóstól egészen a mai kor zenééig. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jól akarja érezni magát. Még egyszer nagyon köszönjük.:) Máté és Dorina."

******************